Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Utmärkelse - Hedemorablomman

Hedemorabygdensridklubb_hedemorablomman.jpg

Månadens blomma överlämnades till Karin Björk, Lena Andersson och Marie Strömberg vid kommunfullmäktiges sammanträde den 25 april 2017

Stort grattis önskar Hedemora kommun.

Månadens blomma går till Karin Björk, Lena Andersson och Marie Strömberg på Hedemorabygdens ridklubb med följande motivering:
”Karin Björk, Lena Andersson och Marie Strömberg är de engagerade och duktiga ridlärarna vid Hedemorabygdens ridklubb. De gör ett enormt jobb med bygdens barn och ungdomar samt för den handikappverksamhet som finns hos ridklubben. De är väldigt uppskattad och en drivkraft i ridklubben. De är värdiga mottagare av Hedemorablomman!”

Information om Hedemorablomman

För att uppmärksamma personer i Hedemora som gjort något extra för kommunen kommer ”Hedemorablomman” att delas ut på kommunfullmäktiges sammanträden.

 

Nominering

Den som ska uppmärksammas ska nyligen ha gjort en god insats för samhället och/eller varit en god ambassadör för kommunen, gärna inom områdena folkhälsa, jämställdhet, integration eller miljö. Barn, ungdomar och vuxna kan nomineras.

Nominering får inte ske av en person som är anställd av Hedemora kommun och som inom sitt arbetsområde utför en god insats för samhället och/eller är en god ambassadör för kommunen.

 

För att nominera skickar du:

Namn, telefonnummer på den du vill nominera, samt några rader om varför du tycker att just den personen förtjänar utmärkelsen.

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer.

Skicka din nominering till Hedemora kommun, Box 201, 776 28 Hedemora, kommun@hedemora.se, eller lämna i brevlådan som finns i kommunens reception.

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-04-27