Du är här:
Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Näringsliv & Arbete

Näringslivet i Hedemora är mångskiftande och representeras av många olika verksamheter och företag. Sammanlagt finns cirka 1.500 företag inom kommunen. Lantbruket, skogsbruket och gruvan är också viktiga delar av näringslivet.

Hedemora Näringsliv AB är kommunens bolag som erbjuder nyföretagande, etablering, samt utveckling av våra befintliga företag. De erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning. Hedemora näringslivsbolag fungerar som en länk mellan företagen och kommunens organisation. De kan lotsa Dig rätt och har snabba vägar.

Hedemora Näringsliv AB har ett samarbetsavtal med Objektvision, Sveriges största digitala marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter.Avtalet innebär att samtliga fastighetsbolag, verksamma inom Hedemora, har möjlighet att marknadsföra lediga lokaler och mark via Objektvision och det helt kostnadsfritt se Mark och lokaler i menyn till höger.

 

Aktuellt

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2016-11-30