Kontakt

Kontakta Hedemora kommun

PUL-ombud
Nicole Matsson
nicole.matsson@hedemora.se 
0225-341 65

 

Kommunens växel: 
Tfn: 0225-340 00

Besök: Receptionen
           Hökargatan 6
           Hedemora

Dela sidan på sociala medier

Behandling av personuppgifter

Personuppgiftslagen (PuL) trädde i kraft 1998 och har till syfte att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas.

Kontaktpersoner

Varje nämnd är personuppgiftsansvarig inom sitt eget verksamhetsområde och i Hedemora kommun har de flesta nämnder också utsett en kontaktperson, som ska bevaka att hanteringen av personuppgifter sker enligt regelverket. 

Personuppgiftsombud

Dessutom finns ett personuppgiftsombud utsett för alla nämnder. Han heter Hans Gåsste och arbetar på Kommunutbildarna i Mora. Han sköter kontakten med Datainspektionen, samlar in våra anmälningar om personregister och ger råd till förvaltningarna i frågor gällande PuL. Han finns även tillgänglig för allmänheten och deras frågor. 

Kontaktuppgifter till Hans Gåsste:
Mailadress: hans@kommunutbildarna.se
Mobilnr: 070-666 68 24

Rätt till information

Varje nämnd är skyldig att efter ansökan från enskild lämna besked om all ev. personuppgiftsbehandling. En sådan begäran är kostnadsfri en gång per kalenderår. Själva ansökan ska vara skriftlig och ställd direkt till nämnden.

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-03-28