Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Skridskoåkning för allmänheten

uterinken.JPG

Ny utomhusrink för skridskoåkning vid ICA Supermarket Arena. Rinken är gjord för att gynna spontanidrotten och är till för allmänhetens åkning. Vem som helst får använda utomhusrinken för skridskoåkning på vintern och för att åka inlines/rullskridskor på sommaren. Ingen bokning krävs. All skötsel utförs av Hedemora SK.

ICA Supermarket Arena som den numera heter, är beläget norr om stadskärnan Hedemora strax intill riksväg 70. Området som förut kallades Badelunda har en ishall, stor parkering och även en hinderbana samt uterink i direkt anslutning för utomhusaktiviteter. Ishallen rymmer ca 1000 besökare samtidigt under ett evenemang. Ishallen har även en cafeteria där man kan sitta ner i en varm och härlig miljö och få mat och varma drycker serverade.


Parkeringar
Utanför arenan finner ni en stor grusplan för parkering. Handikapp-platser finns det gott om bredvid entrén mot själva väggen (se skyltning) OBS! Kom ihåg att man behöver parkeringstillstånd för rörelsehindrade och liknande för att nyttja handikapp-parkering.

Hitta hit!
Kommer ni söderifrån är det vänster vid andra rondellen.
Kommer ni norrifrån är det höger vid första rondellen.
Kommer ni på väg 266 från Falun är det rakt fram i rondellen.
Adress: Österbyvägen 9, 776 33 Hedemora

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-01-17