Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Försäljning av tågbiljetter i turistbyrån

Turistbyran_web.jpg

Försäljning av tågbiljetter i Hedemora turistbyrå

Hedemora kommun utökar sin service i turistbyrån och har i veckan startat försäljningen av tågbiljetter som ombud till SJ. Grunden till detta är ett medborgarförslag som inkommit och beviljats av kommunfullmäktige. Nu är det praktiska på plats som avtal, teknik och utbildning i det nya biljettsystemet. Kostnaden för en biljett kommer att vara samma som i SJs övriga butiker eller kundtjänst, det vill säga en serviceavgift på 100 kr tillkommer. Avgiften ska täcka kostnader kring försäljningen som bland annat licens, administration och personal. SJ skiljer på prissättningen mellan de manuella kanalerna och digitala varför biljetter som köps digitalt via SJs hemsida eller app är undantaget serviceavgiften. 

SJ ser en starkt nedåtgående trend för tågbiljetter som köps manuellt men vi vill genom att erbjuda denna service bidra till att underlätta resandet för våra medborgare som inte har möjlighet att handla digitalt. 

Öppettider
må - to 10-12,13-16,30 
fre 10-12, 13-16 

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-03-17