Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Stort intresse – Hedemora först i Sverige

DSC_0036_web.jpg

Hedemora är välkänt som motorstad och nu tas ett stort kliv för att fortsätta vara det i framtiden. Hedemora är först i Sverige med att installera en ny typ av snabbladdare som är vätskekylda för elbilar. Det är kul att Hedemora som ekokommun ligger i framkant med ny teknik som underlättar för att göra samhället hållbart. Det här förenklar för elbilsförarna både i Hedemora och i resten av landet. Snabbladdarna finns vid Hemköps och vid Vasahallens parkeringar och ingår i Fortums Charge & Drive nätverk med 1200 laddare i Norden. Det här tycker Fortum är viktigt att uppmärksamma och har därför haft en pressträff i Hedemora idag tillsammans med Hedemora kommun och Hedemora Energi.

DSC_0047_web.jpg

Hedemora – Mat, Musik & Motor

Om du tittar närmare på den grafiska bild som pryder baksidan av våra nya elladdare så kommer du att upptäcka detaljer från Hedemorabygden. Klockstapeln i Norn, Brandstationen i Stjärnsund och Hedemoraryttaren.

Du kommer också att upptäcka bestick, en motorcykel och noter. Dessa tre symboler står för tre av Hedemoras utmärkande områden Mat, Musik & Motor. Det finns en lång tradition och ett stort intresse när det kommer till motorer och musik i Hedemora. Här finns en också bred kunskap och stort intresse för ekologisk och närproducerad mat/dryck och vi har flera prisbelönta företag. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-11-10