Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Res hållbart med en kopp kaffe!

trafikantveckan.jpg

Europeiska Trafikantveckan, 16–22 september, är ett europeiskt initiativ för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter. Kommuner i Sverige deltar och utformar aktiviteter själva. Det kan handla om aktiviteter inom kollektivtrafik, gång och cykel, men även resfria möten, samåkning, bilpooler och sparsam körning.

I Hedemora kommer vikten av rätt däcktryck att uppmärksammas. Förmiddagen, kl 8-12, den 19 september kommer Hedemoras Energi- och Klimatrådgivare finnas på plats vid Circle K på Österbyvägen 16 för att mäta däcktryck. Det kommer även pratas energi och klimat runt däcktryck och drivmedel och alla som fyller på eller tömmer ur luft ur sina däck för att nå rätt däcktryck blir bjudna på kaffe inne på bensinstationen.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-09-12