Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Sommarens renovering av badplatser

Rallingen_680x250.jpg

Under sommaren har flera av Hedemora kommuns badplatser renoverats av sommararbetare. Det har gjorts för att förbättra badplatserna och göra dem mer attraktiva att använda. Det mesta av arbetet har varit färdigt sedan en tid tillbaka.

Rällingen, Långshyttan.
Hopptornet är målat och kanterna runt om betongpiren har målats. En träbalk på ena betongpiren är utbytt. Bryggan är renoverad och allt ogräs är bortrensat från stranden. Barnbryggan är flyttad till grunt vatten så att den är lättillgänglig. Nytt bord och bänkar och betongsuggorna vid parkeringen är målade

Gustavsnäsviksbadet, Vikmanshyttan.
Rensat stranden från gräs. Bryggan är tillbakaflyttad till ursprungsläget och med en bättre förankring. Vindskyddet kommer att renoveras inom kort.

Björknäbbabadet, Stjärnsund.
Omklädningsrummen är renoverade och målade. Allt ogräs är rensat från stranden och nedblåsta träd är borttagna.

Matsbobadet, Hedemora.
Dass och omklädningsrum är renoverade. Badplatsen är rensad och breddad samt att det är påfyllt med ny sand. Badbryggan är bättre förankrad och den har flyttats längre ut i sjön. Träd som varit dåliga är borttagna. En ny soptunna finns för engångsgrillar och två vanliga soptunnor.  

Munkenbadet, Hedemora.
Vass och näckrosor är brotrensat från sjön och ogräs från stranden. Stranden är breddad och beachvolleybollplanen är rensad från ogräs. En ny soptunna finns för engångsgrillar. Bänkar och bord finns. Badbryggan är bättre förankrad och den har flyttats längre ut i sjön

Turbobadet, Badbryggan är bättre förankrad och den har flyttats längre ut i sjön. Det är urgrävt på stranden och påfyllt med ny sand. 

 

Björknäbbabadet
Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-10-11