Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Svårt att hålla koll på sidor på nätet?

DSC_0031_web_beskuren.jpg

Nu har Hedemora kommun har tagit fram en app i syfte att underlätta för dig som bor, verkar eller vistas i Hedemora. Appen ”Hedemora” gör det möjligt att ha en väg till värdefull information som lediga jobb, busstider, skolmaten, aktuella nyheter och återvinning. Du får tillgång till samhällsservice från Hedemora kommun men också från andra som Arbetsförmedlingen under Lediga jobb eller Landstinget där du kan hitta direkt till service i Hedemora som vårdcentraler, ungdomsmottagning och tandvård. Du kan själv anpassa innehållet efter dina behov genom att välja favoriter och dölja annat.

Viktigt att känna till är att appen kommer användas för att informera vid en kris eller en allvarligare händelse. Om något inträffar lokalt eller i regionen har kommunen möjlighet att sända aktuell information direkt till alla som har appen nedladdad. Det kan vara allt från strömavbrott till en allvarlig olycka. Appen ses som ett värdefullt verktyg att snabbt nå ut med information till berörda.

Vi hoppas att du väljer att ladda ned Hedemora-appen och att du har nytta av den.

Utveckling av appen sker kontinuerligt och gärna med hjälp av dina synpunkter!
Välkommen att kontakta oss via ”Synpunkter & förslag” i appen.  


Länkar för att ladda ner appen:
Om du har en Google/Android-telefon: Google play
Om du har en iPhone: Appstore

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-04-04