Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hedemoras kommunalråd Ulf Hansson (S) avgår

DSC_0062_web.jpg

Kommunlarådet Ulf Hansson (S) väljer att kliva av posten som kommunalråd innan valet. Hans efterträdare Ola Gilén tillträder den 1/1 2018. 

Ulf har varit kommunlaråd sedan 2009 och det är näst längst av kommunalråden i Dalarna. Han tycker att det är bra att lämna över till en ny kraft och att det är lämpligt att göra det nu, en stund innan kommande val. Då hinner väljarna lära känna det nya kommunalrådet innan. Frågan att fortsätt...a med politiken har funnits med ett tag och beslutet att sluta har vuxit fram. Han har kommit fram till att han inte vill sitta kvar i fyra år till.

Det formella beslutet att Ola efterträder som kommunalråd sker vid kommunfullmäktiges sammanträde den 12:e december.

Ulf Hansson är 59 år. Född och uppvuxen i Vikmanshyttan och numer bor han i Smedby.

Ola Gilén är också 59 år, född och uppvuxen i Hedemora. Har suttit i omsorgsnämnden som vice ordförande sedan 2009, är ordförande i socialutskottet och sitter dessutom sin tredje period i kyrkorådet. Idag är Ola anställd hos Hedemora Energi AB som VA-tekniker.


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-11-14