Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Utmärkelse - Hedemorablomman

Sture_Byhln.jpg.jpg

Månadens blomma överlämnades till Sture Bylén vid kommunfullmäktiges sammanträde den 13 december 2016

Stort grattis önskar Hedemora kommun.

Sture_Byhln.jpg

Månadens blomma går till Sture Bylén med följande motivering.

”Sture Bylén har med sitt modellbyggande och filmande skapat ett intresse hos Hedemoraborna.  Det uppskattas och man undrar vad han härnäst kan hitta på. Sture har också gjort som Jean Claude Van Damme, Avicii och Zlatan Ibrahimovic. Han har på uppdrag av Volvo medverkat i en reklamfilm med sitt modellbyggande.”

 

Information om Hedemorablomman

För att uppmärksamma personer i Hedemora som gjort något extra för kommunen kommer ”Hedemorablomman” att delas ut på kommunfullmäktiges sammanträden.

 

Nominering

Den som ska uppmärksammas ska nyligen ha gjort en god insats för samhället och/eller varit en god ambassadör för kommunen, gärna inom områdena folkhälsa, jämställdhet, integration eller miljö. Barn, ungdomar och vuxna kan nomineras.

Nominering får inte ske av en person som är anställd av Hedemora kommun och som inom sitt arbetsområde utför en god insats för samhället och/eller är en god ambassadör för kommunen.

 

För att nominera skickar du:

Namn, telefonnummer på den du vill nominera, samt några rader om varför du tycker att just den personen förtjänar utmärkelsen.

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer.

Skicka din nominering till Hedemora kommun, Box 201, 776 28 Hedemora, kommun@hedemora.se, eller lämna i brevlådan som finns i kommunens reception.

Saknar Du någon information?

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2016-12-14