Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Vasahallens entré och cafeteria

IMG_0935.JPG

Nya möbler i Vasahallens cafeteria! De gamla möblerna hade gjort sitt och nya behövdes. Välkommen in och testa det nya möblemanget i Vasahallens cafeteria. 

IMG_0936.JPG

IMG_0937.JPG

Nu har vi kommit i mål med renoveringen av entrén och cafeterian i Vasahallen! Vi hoppas att alla känner sig välkomna och att den mer öppna lokalen uppskattas av Vasahallens gäster. I de nya automaterna  finns varma och kalla drycker, samt godis att köpa. För tillfället jobbar vi på att hitta en bra lösning på bemanningen i cafeterian, så att den kan hållas öppen i större utsträckning än tidigare. Efter nyår återkommer vi med information om när cafeterian öppnas igen.

IMG_0687.jpg

IMG_0756.jpg

IMG_0759.jpg

IMG_0760.jpg

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-01-20