Marjo Savelius utnämnd till Årets ledare 2021!

vinnare.jpg

Marjo Savelius, chef för Hedemora kommuns omsorgsförvaltning, tog på tisdagen hem utmärkelsen Årets ledare på Framtidsgalan. Stort grattis Marjo!

Av omkring hundra nominerade chefer inom offentlig sektor gick Hedemora kommuns förvaltningschef för omsorgen, Marjo Savelius, tidigare i höst vidare som en av åtta finalister i kategorin Årets ledare av Framtidsverket. På tisdagen var det dags för vinnaren att ta emot utmärkelsen på Tyrol i Stockholm där Framtidsgalan arrangerades. Kommundirektör Annika Strand är också med och firar det som blev en stor seger för Marjo och Hedemora kommun. 

- Jag är så oerhört stolt och glad att Marjo får ta emot utmärkelsen som årets ledare! Det här är så stort och hedrande att hon representerar Hedemora kommun – en liten kommun med stora förmågor, säger Annika Strand.

Marjo Savelius tog hem Årets ledare med motiveringen: 

Marjo har med stort mod och beslutsamhet tagit sig an ett mycket utmanande uppdrag. Idag kan      man se tydliga förbättringar, förtroendet har byggts upp och en utvecklingsresa är påbörjad.

- Vilken ära! Jag vill dela den med många fantastiska medarbetare i omsorgsförvaltningen i Hedemora kommun. Och det är en ära jag delar med min ledningsgrupp, min chef, kommunledningen och inte minst med förvaltningens förtroendevalda, säger Marjo Savelius. Stort tack!

Om Framtidsverket och Framtidsgalan

Framtidsverket är ett företag som arbetar med kompetensförsörjning inom offentlig sektor. Framtidsgalan lyfter personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Årets ledare ska vara en person som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets ledare ska vara handlingskraftig, modig, målmedveten och en förebild i sin organisation. Hen ska bidra till att lösa problem och möta utmaningar på ett innovativt och inspirerande sätt samt varit uthållig och stabil i sitt ledarskap.  

 

marjo_framtidsgalan.jpg

Kommundirektör Annika Strand och förvaltningschef för omsorg Marjo Savelius på Framtidsgalan. 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-11-09

Startsida