Kontakt

Miljöinspektör
Jan Alfredsson
Tel: 0225-340 82
E-post: jan.alfredsson@hedemora.se

Miljöinspektör
Vakant

Miljöinspektör
Veronica Lundgren
Tel: 0225-341 06
E-post: veronica.lundgren@hedemora.se

Till kommunens växel: 0225-340 00Dela sidan på sociala medier

Miljö och hälsa

På Miljö- och Samhällbyggnadsförvaltningen har vi flera roller. Vi arbetar både som myndighet med uppgift att förebygga att mark, vatten och luft inte förorenas och med att förebygga hälsorisker för mönniskor som bor och arbetar i vår kommun. Hos oss jobbar bl.a. inspektörer inom miljöskydd, livsmedel, hälsoskydd samt energirådgivare

Vänd dig till oss om du har frågor om vatten, matförgiftningar, livsmedelhantering, avlopp, radon, energi och klimat, buller avfall, naturreservat, sjöar och övergriopande miljöfrågor. Vi inspekterar bland annat industrier, livsmedelslokaler, skolor, solarier, hygienlokaler och jordbruksverksamheter. Vi utför också provtagning av badvatten under sommaren. Vi följer upp vattenkvalitén på det kommunala dricksvattnet och i större enskilda vattentäkter.

Hitta blanketter


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-08-14