Kommunala bolag

Händer som skriver på en dators tangentbord

Hedemora Näringsliv AB

Vi jobbar med att informera företagare om de stöd som finns att söka samt tillhandahåller informationsmaterial. Det finns personal på kontoret med huvuddelen arbetar hemifrån. Därför vill vi att Ni bokar era besök innan, https://www.hedemoranaringsliv.se/sv/kontakt .

Besöksadress: Åsgatan 62, 1 tr ,776 31 Hedemora

AB Hedemorabostäder

Öppettider: vardagar 10-12, 13-16 Dörren är stängd i Coronatider, boka gärna tid.

Besöksadress: Åkargatan 1

E-post: info@hedemorabostader.se

Tel: 0225-343 00

Det här ber vi dig som hyresgäst att tänka på

Undvika fysisk kontakt och håll avstånd. När Hedemorabostäder eller annan entreprenör utför ett arbete i din lägenhet ber vi dig att, om möjligt, lämna lägenheten under tiden, alternativt befinna dig i en annan del av lägenheten (max 2 i lägenheten).

Hedemorabostäder tar endast emot bokade besök. Välj i första hand någon av våra andra kontaktvägar så som telefon, e-post, via Mina Sidor på hemsidan eller i appen.

Hedemorabostäder utför endast akuta åtgärder/felanmälningar. Behöver du göra en felanmälan och har något sjukdomssymptom ex. feber, ont i halsen, hosta, andningsbesvär eller andra förkylningssymptom ber vi dig att återkomma när du är frisk igen. Är det ett akut problem hör du självklart av dig så löser vi det på bästa sätt. Uppge då vid felanmälan att du är sjuk

Hedemora Energi AB

Besök hos oss:

Vi önskar i första hand att ni kontaktar oss via mail eller telefon. Vill ni besöka oss på plats ska besöket förbokas via telefon. Ni når oss på 0225-349 20 eller kontakt@hedemoraenergi.se.

Besöker ni oss på vår ÅVC ber vi dig att endast göra det om du är helt frisk samt att då hålla avstånd till vår personal, hosta och nysa i armvecket och vara noggrann med din handhygien.

Hembesök:

Har du ett planerat besök från någon av våra tekniker och någon i ditt hushåll har fått förkylnings- eller influensaliknande symptom är det viktigt att du kontaktar oss. Är det möjligt att planera om besöket så gör vi det. Är det ett nödvändigt besök genomförs det enligt följande:

  • Kom överens med tekniker om nyckeln ska läggas ut i brevlådan eller om dörren ska hållas olåst.
  • Tekniker ringer upp innan denne går in i bostaden, alla boende måste då hålla sig i andra rum med stängd dörr under tiden teknikern är på plats (om möjligt på ett annat våningsplan).
  • Om kommunikation med tekniker måste ske under besöket görs det via telefon.
  • Tekniker kontaktar dig när ärendet är avslutat och denne lämnar bostaden

Även om samtliga i hushållet är friska är vi tacksamma om ni håller avstånd, god handhygien samt hostar och nyser i armvecket. Vi skickar enbart ut fullt frisk personal och de iakttar samma försiktighetsåtgärder.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-12-21
Skriv ut