Hedemoras nya kommundirektör – Tommy Hansen

Tommy Hansen, kommundirektör

Hedemora kommun har under de senaste månaderna sökt sin blivande kommunchef, som ska ta över ledartröjan efter Annika Strand när hon går i pension.

- Jag är mycket nöjd och förväntansfull över att få välkomna Tommy Hansen som vår nya kommundirektör, säger Stefan Norberg, kommunalråd i Hedemora kommun.

Hansen kommer att tillträda tjänsten som kommundirektör den 1 januari 2022.

Tommy Hansen har sin yrkesmässiga bakgrund i bland annat Trafikverket, Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket och Länsstyrelsen i Västmanlands län.

Inom Trafikverket arbetar Tommy Hansen just nu som biträdande projektchef för Förbifart Stockholm, ett av Trafikverkets större projekt. Hansen är byggnadsingenjör, och utbildad vid Mittuniversitetet.

- Att arbeta med offentlig verksamhet är ett verkligt förtroendeuppdrag, säger Tommy Hansen. Det är viktigt för mig.

Vad börjar du med den 1 januari?

- Jag tänker börja med att lära känna organisationen, säger Tommy Hansen. Min styrka är ledarskap. Jag trivs med att arbeta som chef och ledare. Det som får mig att vilja åka till jobbet varje dag är möjligheten att skapa goda förutsättningar för andra att göra sitt jobb.

Tommy Hansen bor med sin fru Susanna utanför Västerås. Sin fritid tillbringar han gärna utomhus i skog och mark och han är även en erfaren dokumentärfotograf.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-25