Kom och spela på Henemoren!

Gräsyta med fotbollsmål

På tisdag 7 juni inviger vi en ny idrottsplats för spontanidrott på Henemoren.

Idrott och aktiviteter tillsammans ska vara kul och enkelt att utöva. Därför har vi nu skapat en plats för alla hedemorabor att träffas på i sommar och erbjuder spontana idrottsaktiviteter. 

- Vi har ordnat så det finns fotboll, vollyboll och discgolf på Henemoren i sommar. Kanske blir det även basket, säger Ida Kortesmäki, ungdomskonsulent på Hedemora kommun. Vi hoppas att många gillar idén och kommer och spelar. 

Bollar och annan utrustning finns att låna gratis på Gammelgårdens café, på caféets öppettider.

Invigning med tävlingar och fika

På tisdag den 7 juni klockan 15.00-17.00 inviger vi Henemorens spontan-idrottsplats med tävlingar, priser och fika. Kom och passa på att testa olika aktiviteter. 

Varmt välkommen!


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-06-03

Startsida