Kontakt

Pernilla Larsson
Nämndsekreterare
0225-342 40
pernilla.larsson@hedemora.se

Eva Ersbacken
Kultursekreterare
0225-341 53
eva.ersbacken@hedemora.se

Dela sidan på sociala medier

Kulturpris och ledarpris

Bildningsnämnden har till uppgift att verka för ett rikt kultur- och fritidsliv i kommunen. I uppdraget ingår att dela ut pris för kultur- och fritidsinsatser. Kommunfullmäktige delar vid årets sista sammanträde ut pris för insatser inom kultur- och fritid, utifrån beslut i bildningsnämnden. 

Hedemora kommuns kulturpris utdelas som stöd eller belöning för förtjänstfull kulturell insats med avsikt att stimulera fortsatt aktiv kulturgärning.

 - Kulturpriset tilldelas personer, organisationer och sammanslutningar som är bosatta/verksamma inom Hedemora kommun eller har annan särskild anknytning till kommunen.

Hedemora kommuns ledarpris utdelas till förtjänt ledare inom kommunens föreningsverksamhet.

- Ledarpriset är personligt och kan tilldelas person som är aktiv ledare i förening med verksamhet inom Hedemora kommun.

- Ledarpriset utdelas som stöd eller belöning för förtjänstfull ledarinsats och avsikten är att stimulera till fortsatt ledarskap.

Nomineringstiden för ledarpris 2019 och kulturpris 2019 har nu gått ut. Tack för alla nomineringar som inkommit!

Bildningsnämnden utser pristagare vid sammanträdet den 25 november 2019. Vid sammanträdet i kommunfullmäktige den 17 december 2019 delas ledarpriset 2019 och kulturpriset 2019 ut.

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-11-06