Du är här: Kommun & Demokrati » Program

 

Ekonomi

Är du intresserad av hur ett företag fungerar ur ett samhällsperspektiv? Av entreprenörskap, juridik och företagsekonomi?

Barn & Fritid

För dig som älskar människor och brinner för att se andra utvecklas!

Bygg- och anläggning

Arbeten genomförs utifrån kundens beställning och du lär dig att planera, genomföra, dokumentera och kvalitetssäkra arbetet.

Handel och administration

Är du utåtriktad och kommunikativ som älskar att möta människor? Är du kanske intresserad av entreprenörskap, försäljningsteknik och service?

Fordon och transport

Vill du gå ett program där undervisningen hela tiden ligger nära den verklighet du kommer att jobba i efter din utbildning?

Naturvetenskap

Vill du utveckla din förmåga att lösa problem, förstå hur saker fungerar på djupet, skaffa dig en bred allmänbildning och få bästa möjliga förutsättningar att läsa vidare på högskola?

Samhällsvetenskap

Hur fungerar samhället? Hur fungerar människor? Hur och varför kommunicerar människor och vad är det egentligen som skapar förändring?

Teknik

Är du en kreativ person med intresse för nätverksteknik, webbutveckling eller programmering? Är du bra på att se nya lösningar? Vill du ha en teknisk, modern och högskoleförberedande utbildning?

Industriteknik

För dig som söker breda kunskaper och goda möjligheter till jobb

Introduktionsprogrammet

Är du inte klar med behörigheten till gymnasiet? Lugn, på IM-programmet läser du in det du behöver för att sedan kunna
söka till nationellt program eller söka dig ut mot arbetslivet.