Ny lekplats i Sveaparken

Ritning av ny lekplats Sveaparken

Vi har nu påbörjat renoveringen av lekplatsen i Sveaparken. Därför är det avspärrat och tillfälligt stängt för hopp och lek.

Det gamla lektornet och gungställningen har tagits bort och sanden har lagts åt sidan.

Inom kort kommer entreprenören påbörja monteringen av den nya lekutrustningen. Ett stort lektorn med två rutschkanor, ringar, klätternät och mycket annat roligt kommer vara huvudattraktion.

En studsmatta som är nedsänkt i marken kommer också att finnas. Delar av lekutrustningen blir tillgänglighetsanpassad och fallskyddet kring lektornet och studsmattan kommer att vara gummi, vilket också är rullvänligt.

Det blir dessutom det nya och olika slags gungor

- Om vädret är på vår sida så är förhoppningsvis större delen av lekplatsen färdig under november månad, säger Peter Sennblad, landskapstrateg på Hedemora kommun.

 

Bilderna är entreprenörens skisser över den blivande nya lekplatsen.  

lekplats1.JPG
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-22