Fältassistent/fältare

Fältassistenternas uppdrag är att arbeta uppsökande och preventivt bland barn och ungdomar.

Vi arbetar för ett förtroendeingivande klimat där vi ges möjligheten att vid behov: lyssna, motivera, ha stödsamtal, bryta osunda mönster, skapa skyddsfaktorer och arbeta med ungdomens egen förmåga till förändring. Vi är även behjälpliga med att styra ungdomen till rätt hjälpinsats.

Eftersom vårt arbete bör utgå från ungdomens egna behov och resurser till att skapa positiva förändringsprocesser är frivillighet en viktig grundpelare i skapandet av en god relation

Vi samarbetar med myndigheter, fritid, skola och föräldrar och andra aktörer som arbetar kring ungdomar.

Vi arbetar för ett trygghetsskapande klimat runt om i kommunen så att alla barn och ungdomar ges en god förutsättning till en trygg och bra uppväxt, därför är vi schemalagda både kväll, dag och natt.

När vi är i tjänst kan vi nås på telefonnummer:

Christian Gråhns: 073 – 854 52 16

Veronica Westerholm: 070 – 149 27 48

Vi finns på facebook och andra sociala medier:

https://facebook.com/christianfaltare.grahns

https://facebook.com/veronicafaltare.westerholm

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-05-05