Köp en stolpe i naturreservatet

Stadssjon_collage.jpg

Visa ditt engagemang - köp en namnstolpe
Vill du vara med och göra Stadssjön till ett attraktivt besöksmål? Genom att köpa en stängselstolpe utmed vandringsleden bidrar du till att göra reservatet tillgängligt för så många fler. Samtidigt visar du ditt engagemang, vi märker nämligen stolparna med ett önskat namn. En stolpe är även en perfekt present till din naturintresserade kompis som redan har allt.

Du som privatperson kan köpa en stängselstolpe 500 kr/st.

Så här gör du:

  1. Skicka ett mejl till hedemorasframtid@hedemora.se. Ange hur många stolpar du vill köpa, vilket eller vilka namn som stolparna ska märkas med (t ex Vera Nilsson eller Fam Karlsson), och vem det är som betalar.

  2. Betala in 500 kr per beställd stolpe på bankgiro 433-2409. Märk inbetalningen "Hovranprojektet 49236" och ange vem det är som betalar (samma namn som i mejlet). 

Varför säljer vi stolpar?
Hedemora kommuns stora satsning på att göra Stadssjöns naturreservat tillgängligt finansieras delvis med pengar från landsbygdsprogrammet 2014-2020. För att få ta del av stödet måste 10 procent bekostas med privata pengar. För att du som privatperson eller ideell förening ska kunna bidra till satsningen erbjuder vi dig att köpa stängselstolpe utmed vandringsleden. 
Mer information om satsningen i Stadssjöns naturreservat hittar du här.

Här kan du lyssna på när vi beskriver projektet i Sveriges radio p4. 

Företagssponsring
Stolparna med namn säljer vi bara till privatpersoner eller ideella föreningar. Är du företagare och vill vara med att utveckla Stadssjöns naturreservat till ett attraktivt besöksmål? Hör av dig till kommunens landskapsstrateg Peter Sennblad, peter.sennblad@hedemora.se eller 0225-347 77.


EU-logo-jordbruksfonden-farg.jpg


 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-11-18