Älgjakt i Stadssjöns naturreservat

algjaktstadssjon.jpg

Älgjakt i Stadssjöns och Lilla älvgångens naturreservat 16-18 oktober Reservaten är tillgängliggjort med leder, broar och spänger för att alla ska kunna besöka och ta del av den fina natur och det artrika djurliv som finns i området. Brunna Nibble viltvårdsområde ansvarar för viltvården i både kommunens och länsstyrelsens reservat vid Hovran. Under perioden 16-18 oktober bedrivs årets älgjakt med lösa hundar och det är därför inte lämpligt att besöka reservaten.

För allas säkerhet uppmanar vi er därför att INTE besöka området under dessa datum, samt när skyltar med texten ”JAKT PÅGÅR” är uppsatta. Vänligen respektera denna uppmaning.
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-10-12
Skriv ut