Årets första fullmäktige blir fysiskt

Kommunfullmäktige

Tisdag den 16 februari är det dags för årets första fullmäktige i Hedemora kommun. Mötet kommer att genomföras fysiskt. Åhörare får möjlighet att följa mötet direkt via webbsändning samt radio, som vanligt.

Fullmäktige genomförs med ledamöterna på plats för att säkra den demokratiska processen. Vid fullmäktige i december, som genomfördes digitalt, fanns utmaningar gällande bland annat ljud och bild. För att kunna hålla mötet digitalt på ett sätt som motsvarar den demokratiska processen för ledamöterna vid ett fysiskt fullmäktige, behöver samtliga deltagare ha likvärdig utrustning. Det är ännu inte möjligt.

Februari månads fullmäktige hålls i Folkets park. I lokalen finns utrymme för att samtliga deltagare ska kunna hålla avstånd till varandra. Tydliga regler och anvisningar kommer att finnas och möbleringen anpassas för att minska risken för smittspridning, så långt det är möjligt.

Intresserade åhörare uppmanas att delta via webbsändningen eller lyssna på fullmäktige via radio. Sammanträdet är offentligt och direktsänds i Hedemora närradio på 93,9 Mhz och via Hedemora kommuns webb-TV-kanal.

 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-02-10
Skriv ut