Kontakt

Dela sidan på sociala medier

EL:IN insamling av smått elavfall

ELIN-skapet_web.jpg

Det ska vara enkelt att lämna in det elektriska avfallet. Nu finns möjligheten att lämna det mindre avfallet i EL:IN-skåpet som finns i kommunhuset (Hökargatan 6). Det är ett uppsamlingsskåp för lampor, batterier och smått elavfall.

Vilket elavfall får lämnas?

Exempelvis mobiltelefoner, laddare, hörlurar, sladdar, elektriska leksaker, eltandborstar, stavmixrar, rakapparater och usb-minnen. Det går också att lämna lågenergilampor, glödlampor och mindre batterier i skåpet.

Får det plats i hålet?

Det går bra att lämna saker som får plats i hålet på EL:IN-skåpet. Större avfall som hushållsmaskiner, bilbatterier och lysrör ska till Återvinningscentralen. Om det inte får plats i hålet ska det inte in i skåpet.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-02-05