Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Rapport från Lokala BRÅ

thomas_nordstrom2.jpg

Kommunpolisen  
Kommunpolisen redovisar att antalet inrapporterade brott under årets första månader har minskat mot föregående år, samtidigt har narkotika och trafikrelaterade brott ökat.

Socialtjänsten
Socialtjänsten anmälde att i och med att man har fått ett bättre personalläge mer aktivt kan deltaga i SSP-samverkan. SSP står för Socialtjänst, Skola och Polis och syftar till att fånga upp barn och ungdomar som inte har det så bra. 
Vidare har socialtjänsten tillsammans med Svenska Kyrka, Kvinnojouren, och Regionen startat upp ett arbete med att förbygga sociala risker såsom Våld i nära relation och suicid prevention. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-05-08