Smittspridningen ökar mest i Hedemora

Smittade Hedemora 210427.jpg

Hedemora är just nu den ort i länet där smittspridningen ökar mest. I Dalarna som helhet ligger spridningen på samma nivå som föregående vecka.

De senaste tre veckorna har Hedemora haft en dramatisk ökning av antalet smittade. 333 personer har under tre veckor bekräftats vara smittade. Det innebär att var och en av oss som bor i Hedemora troligen har någon eller några i vår närhet som drabbats av covid-19.

Ett annat sätt att beskriva det på är att mer än 1 av 50 Hedemorabor de senaste 21 dagarna har bekräftats vara sjuka i covid-19. Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt och gör allt för att smittkurvan ska vända och börja gå ner.

Läget är allvarligt och dina val gör skillnad!

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-04-27
Skriv ut