Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Vem kan du handla åt?

sale, shopping, consumerism and people concept - woman with food basket and jar at grocery store or supermarket

Just nu upplever våra mataffärer en stor efterfrågan på funktioner för online-handling. Funktionen tar stora resurser från handlarna och det är många som beställer. Vi ser att vi behöver bli fler som hjälper en vän, granne eller familjemedlem med inköpen.

Håll kontakt med dina nära och kära, erbjud din hjälp till en granne. Vi behöver alla hjälpas åt för att begränsa smittspridningen och skydda våra riskgrupper.

Så här kan vi alla hjälpas åt:

  • Handla åt en granne eller vän!
  • För dig i riskgrupp – be om hjälp!
  • Veckohandla! Se till att veckohandla både när du handlar åt dig själv eller när du använder någon av de funktioner som finns för att få hem mat. Det minskar risken för smitta och färre och större inköp underlättar belastningen för de som hanterar beställningar.

Du som ingår i riskgrupp och inte har någon släkting, vän eller bekant som kan hjälpa dig att handla dagligvaror är välkommen att kontakta Röda korset eller Svenska kyrkan. De kommer att hjälpa till att handla och leverera varorna till dig som inte bör utsätta dig för smittorisk.

Hjälp för dig i riskgrupp

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-05-06