Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Vi är i final i Svenska Jämställdhetspriset

finalister_instagram-500x500.png

Nu har finalisterna till Svenska Jämstäldhetspriset offentliggjorts av Forum för Jämställdhet. Hedemora kommun är stolta över att vara en av de fem finalisterna. 

– Svenska Jämställdhetspriset syftar till att hylla de organisationer som är med och bidrar till ett mer jämställt och hållbart samhälle. Idag presenterar vi fem fantastiska finalister som alla gör just detta och därför förtjänar att uppmärksammas, säger Fanny Cavalli, projektledare för Forum Jämställdhet.

– Det är fantastiskt roligt att Hedemora kommun uppmärksammas för sitt jämställdhetsarbete som prioriterats under många år. Allt fler konkreta resultat ser vi nu av arbetet och vi kommer fortsätta att hålla i arbetet för ett Jämställt Hedemora, säger Maria Högkvist, strateg på Hedemora kommun. 

Läs mer om Svenska Jämstäldhetspriset 2020


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-12-04