Aktuellt

Startsida /29 mars, 2021

Året i korthet 2020

Resultatet för 2020 blev +35 miljoner kronor. Om man räknar in de kommunägda bolagen blir resultatet +38 miljoner kronor. Det är ett resultat som är högre än väntat och beror delvis på statliga bid... Läs mer »
Etthundrakronorssedel med markeringar för hur mycket pengar som går till olika verksamheter för etthundra kronor i betald skatt.
Startsida /29 mars, 2021

Ursäkta röran på biblioteket

Biblioteket byter ut rökdetektorer och belysning i taket under vecka 13. Det innebär arbete på hög höjd med saxliftar. Hyllor kommer därför att flyttas och vissa avdelningar blir spärrade för åtkom... Läs mer »
Biblioteket från utsidan i solnedgång med belysningen tänd.
Den 25 mars kom nya nationella riktlinjer gällande distansundervisning i skolan. Utgångspunkten är att elever i såväl grundskola som gymnasiet ska tillbaka till skolbänken från den 1 april. Beslute... Läs mer »
distansundervisning_corona.jpg
Startsida /26 mars, 2021

Påsklovet med Meningsfull fritid

Basketturnering I samarbete med Vasaskolans Skol-IF Var: Vasahallen När: 6 april klockan 16:00 Hur: Vi kommer köra lag med 3 personer. Kom och anmäl ditt lag på plats. Chans att vinna fina ... Läs mer »
Färgglada ägg i förgrunden och med gräs i bakgrunden.
Startsida /24 mars, 2021

Risk för fågelinfluensa i Dalarna

Sedan i höstas har vi ett stort utbrott av fågelinfluensa i Sverige. Sjukdomen har en hög dödlighet och smittrisk bland fåglar och det är därför mycket viktigt att skydda sina tamfjäderfä. Smittan... Läs mer »
Grupp med svanar simmar runt i en sjö.
Den 27 mars är det dags för det årliga arrangemanget Earth hour. Under en timme – mellan 20.30 och 21.30 släcker miljontals människor och organisationer ned för att skicka en signal för förändring.... Läs mer »
earth_hour_1200x680.jpg
Startsida /18 mars, 2021

Starta eget företag som sommarjobb

Precis som tidigare år finns möjligheten att vässa dina kunskaper som entreprenör under sommarlovet. Hedemora kommun sammarbetar med Rookie Startups som har ett koncept där ungdomar ges möjligheten... Läs mer »
Rookie startup.png
Startsida /17 mars, 2021

COVID-19

Du har ett personligt ansvar att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19 Det betyder att du är skyldig att: stanna hemma om du är sjuk tvätta händerna ofta och noggrant bara... Läs mer »
tvattahander.jpg
Startsida /08 mars, 2021

Ansök om skolskjuts

Vi påminner om att vårdnadshavare med barn i grundskolan, med undantag för elever i särskolan, ska ansöka om skolskjuts i vår nya e-tjänst. Inga skolkort kommer att skickas ut eller laddas på om ... Läs mer »
Ungdomar som sitter i en busskur och väntar på bussen. Det är vinter och snöigt.
Startsida /03 mars, 2021

Välkommen hem – filmen om Hedemora

Älven, skogen, det böljande odlingslandskapet. Solen, vattnet, den lilla staden och möjligheten till att vara både nära och tillsammans – eller i lugn och ro på egen täppa. Vi är många som älskar H... Läs mer »
Filmnyhet.JPG
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-07
Skriv ut