Aktuellt

Startsida /01 december, 2021

Kommunen utvecklas, och vi lägger ner appen

Vi satsar på att förbättra kommunens service och information till kommuninvånare och företag. Nästa år lansera vi en ny webbplats och ett servicecenter som ska ge de som kontaktar kommunen ett snab... Läs mer »
hedemora-app.jpg
Startsida /01 december, 2021

Felanmälan, trafik, gata och park

Rapportera trasiga gatlampor och andra åtgärdsbehov i vår offentliga miljö Läs mer »
Startsida /30 november, 2021

Inställda möten för att hejda smittan

Hedemora kommun sticker just nu ut och har en något högre smittspridning än genomsnittet. Som en försiktighetsåtgärd ställer nu kommunen in de större möten som var planerade i närtid. Träffpunk... Läs mer »
smågrupper.jpg
Startsida /26 november, 2021

Vad ska Hedemoras stadsscen heta?

I februari 2022 väntar invigning av det vi kallar för Hedemoras stadsscen, Vasaskolans och MK-gymnasiets aula. Tills dess behöver vi ge den ett passande namn. Nu har du chans att lämna ditt förslag... Läs mer »
namnge_stadsscenen.jpg
Startsida /26 november, 2021

Köp en stolpe i julklapp!

Du vet väl att du kan köpa en stängselstolpe utmed vandringsleden i Stadssjön. Då bidrar du till att göra reservatet tillgängligt för ännu fler. På din stolpe får du då ha önskat namn, som visar di... Läs mer »
köp_en_stolpe.jpg
Startsida /24 november, 2021

Utvecklingen av Långshyttan

Under våren har vi inlett ett utvecklingsprojekt för att utveckla Långshyttan och locka fler invånare och företag till platsen. Långshyttan med sin historia, sin vackra natur och sitt fördelaktiga ... Läs mer »
Pojke på en badstrand som springer ner i vattnet.
Startsida /24 november, 2021

Vi ses på julskyltningen 28 november!

Kom och prata om dina hjärtefrågor med oss och ge förslag på vad Hedemoras stadsscen ska kallas. På söndagens julskyltning i Hedemora centrum bjuder vi på glögg och pepparkakor utanför gallerian ... Läs mer »
julskyltning.jpg
Startsida /17 november, 2021

I år blev det företagarfest igen

I helgen anordnade Företagarna Hedemora och Hedemora Handlingskraft Företagsfesten 2021. Där uppmärksammas de lokala företagarna för sitt arbete under året. Under galan delas även pris ut till Året... Läs mer »
Camilla Last, Hedemora kulturskola, ansiktsporträtt mott en svart bakgrund.
Startsida /15 november, 2021

Rondellomröstningen avgjord!

Nu är det klart! Hedemoraryttaren valdes som utsmyckning i kommunens rondell-omröstning. 2010 röster kom in gällande Tvikstarondellen längs riksväg 70 och dess utsmyckning. Såväl Hedemorabor som l... Läs mer »
tviksta.jpg
Marjo Savelius, chef för Hedemora kommuns omsorgsförvaltning, tog på tisdagen hem utmärkelsen Årets ledare på Framtidsgalan. Stort grattis Marjo! Av omkring hundra nominerade chefer inom offentlig... Läs mer »
vinnare.jpg
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-07