Du är här:
Kontakt

Dela sidan på sociala medier

 

 

Aktuellt

Startsida /08 juli, 2020

Otrygg gångtunnel görs tryggare

Just nu genomförs ett projekt vid gångtunneln vid järnvägsstationen i Hedemora. Gångtunneln har varit utpekad som en otrygg plats av Hedemorabor och nu görs flera insatser för att förbättra läget. ... Läs mer »
tunnel1.JPG
Hedemora kommun samarbetar med Naturkartan.se, en guide till naturen och är en allt mer populär webbplats och app för naturupplevelser i hela Sverige. Webbplatsen fylls nu på med allt fler tips om ... Läs mer »
naturkartan (2).JPG
Startsida /03 juli, 2020

Ferieorkesterns uppträdanden i sommar

Även denna sommar åker Hedemoras ferieorkester runt och uppträder. Många av spelningarna är på förskolor och äldreboenden runt om i kommunen. Men varje vecka spelar de de dessutom på ett flertal p... Läs mer »
Tjej som spelar trummor
Startsida /03 juli, 2020

Korta handläggnings- tider för bygglov

Vårens handläggningstider för bygglov har varit korta. Det är väldigt bra med tanke på att det är många som söker bygglov under våren för att kunna starta med sin byggnation under sommaren. Enligt ... Läs mer »
2982360-byggarbetsplats-2 (1).jpg
Startsida /01 juli, 2020

Provtagning på badvatten

Årets första badvattenprovtagning av tre har genomförts på de kommunala badplatserna. På havochvatten.se kan ni läsa om badvattenkvalitén på en viss badplats. Där kan du också se resultatet frå... Läs mer »
Pojke hoppar från brygga ner i vattnet
Startsida /30 juni, 2020

Information om coronaviruset

Läget är fortfarande allvarligt. Tillsammans kan vi minska smittspridningen av Covid-19 och skydda oss själva och våra medmänniskor. Alla har ett personligt ansvar att följa myndigheternas råd. ... Läs mer »
En vuxen som hjälper ett barn att tvätta händerna i ett handfat
Startsida /29 juni, 2020

God kvalitet i glassprovtagningen

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen har utfört en provtagning av mjuk- och skopglass samt milkshake genom stickprovskontroller i Hedemora kommun sommaren 2020. Syftet med provtagningen är att ... Läs mer »
Två barn som äter glass ur skålar med tungan
Startsida /29 juni, 2020

Är det eldningsförbud?

Kontrollera med Södra Dalarnas Räddningingstjänstförbund för aktuell brandriskprognos Läs mer »
En illustration av en eldningförbjuden skylt som ligger ovanpå en eldsflammor
Startsida /25 juni, 2020

FunCamp satsar på sommaraktiviteter

En satsning på sommaraktiviteter för barn och ungdomar Det är alltid viktigt med aktiviteter, men i år kanske ännu viktigare med tanke på att fler barn och ungdomar kommer att spendera sommaren he... Läs mer »
FunCamp-Hedemoras logga
Startsida /24 juni, 2020

Värmebölja resten av veckan!

Väderprognosen ser ut att ge mycket sol och höga temperaturer resten av veckan. SMHI går nu ut och varnar för att höga temperaturer kan vara farligt för alla men särskilt sårbara är bland annat äld... Läs mer »
Ett barn som dricker vatten från en vattenspridare
Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2020-07-07