Utmärkelse - Hedemorablomman


Information om Hedemorablomman

För att uppmärksamma personer i Hedemora som gjort något extra för kommunen kan kommunfullmäktige dela ut ”Hedemorablomman”. Utdelning sker isåfall vid kommunfullmäktiges sammanträde i juni och i december.

Nominering

Den som ska uppmärksammas ska nyligen ha gjort en god insats för samhället och/eller varit en god ambassadör för kommunen, gärna inom områdena folkhälsa, jämställdhet, integration eller miljö. Barn, ungdomar och vuxna kan nomineras.

Nominering får inte ske av en person som är anställd av Hedemora kommun och som inom sitt arbetsområde utför en god insats för samhället och/eller är en god ambassadör för kommunen.

För att nominera skickar du:

Namn, telefonnummer på den du vill nominera, samt några rader om varför du tycker att just den personen förtjänar utmärkelsen.

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer.

Skicka din nominering till Hedemora kommun, Box 201, 776 28 Hedemora, eller kommun@hedemora.se.

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-06-17