Stort intresse vid kvällsvaccinering

Glad kille med keps

Ett 80-tal personer passade på att vaccinera sig när Hedemora vårdcentral höll kvällsöppet den 9 september. Nu öppnar vårdcentralen för nya kvällstider den 23 september. 

Det gick över förväntan bra i torsdags och jag är mycket nöjd och glad att så många passade på att boka tid, säger Emma Köpmans, vaccinationsansvarig på Hedemora vårdcentral.

Den goda responsen gör nu att vårdcentralen beslutat hålla öppet ännu en kväll för att fler ovaccinerade ska ha större möjlighet att kunna bli vaccinerade. Det finns många faktorer som spelar in om man går och vaccienrar sig. Tid är en faktor.

Den 23 september finns tider att boka mellan 16.30-19.00. Boka digitalt via 1177.se/dalarna.

Bokning kan även göras via telefon till Hedemora vårdcentral: 0225-49 65 01. 


Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-09-13

Startsida