Kontakt

Bemanningsenheten

Kontaktinformation

Bemanningen

E-post: bemanningsenheten@hedemora.se

Tel: 0225 - 343 72

Enhetschef

Simon Stenback

E-post: simon.stenback@hedemora.se

Tel: 0225 - 344 59

Dela sidan på sociala medier

Bemanningsenheten

Vad vi gör

Vi på bemanningsenheten ansvarar för rekrytering och tillsättning av alla timvikarier till vård och omsorg, samt alla förskolor, i Hedemora kommun. Som vikarie hos oss har du en viktig roll att fylla för våra verksamheters dagliga arbete och funktion. Eftersom vi försöker ge en så god service som möjligt, till såväl brukare som verksamheter, sätter vi ett högt värde på både flexibilitet och ansvarstagande hos alla som jobbar hos oss. 

Söka Jobb

Just nu pågår rekryteringen till sommaren för fullt. Om du vill vara en av våra duktiga sommarvikarier i sommar, så klickar du dig bara vidare till annonsen här under lediga jobb och skickar in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig.

För närvarande har vi problem med spontanansökningar. Önskar man jobba inom bemanningen hänvisar vi därför till annonsen som ligger ute under lediga jobb på Hedmora.se. Har man funderingar är man välkommen att kontakta oss på telefon eller på mail (se kontaktuppgifter nedan).


Kontakt 

Har du frågor gällande att jobba som timvikarie inom vård och omsorg eller förskolan, tveka inte att kontakta oss på

e-post:  bemanningsenheten@hedemora.se  

Telefon: 0225 - 343 72

  Telefontid:       Mån-fre            06:30 - 09:00, 13:00 - 15:00

                           Helger              06:30 - 11:30

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-03-14