Kontakt

Elin Aura, Hedemora Energi.

elin.aura@hedemoraenergi.se

0225- 349 12

Hedemora Energi AB
växel: 0225-349 00
info@hedemoraenergi.seDela sidan på sociala medier

Fiber till byn

Fiber till byn innebär utbyggnaden av bredband på landsbygden där det saknas kommersiella drivkrafter. En förutsättning för en levande landsbygd är att få fiber till byn. Då kan boende fortsätta bo och verka på landet.

Fiber till byn konceptet behövs för att nå regeringens mål att 90% av alla hushåll och företag i Sverige ska ha tillgång till bredband med en hastighet om minst 100 Mbit/sekund år 2020. I Sverige finns ett tusental lokala byanät, som uppförts genom lokalt engagemang och frivilliga insatser.

Stöd och hjälp från andra fiberföreningar, kommunen och länsstyrelsen är mycket värdefullt när byanät ska byggas. En del information hittar du till höger


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2015-08-20