Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hedemoramodell för arbete

Film vägen till arbete – en utmaning som vi löser tillsammans

Kompetensglappet är ett faktum – många arbetsgivare har behov av att anställa fler, men den tillgängliga arbetskraften matchar inte alltid kompetenskraven. Hedemora kommun som många andra står inför denna utmaning.

Det handlar om att tillgodose kompetensbehov och samtidigt skapa en meningsfull tillvaro för alla människor, så att vi använder våra gemensamma resurser på bästa sätt. Vi i Hedemora kommun vill minska kompetensglappet. För att lyckas utvecklar vi en modell – vi kallar den Hedemoramodellen – vägen till arbete. För att lyckas med detta behöver vi i offentlig, privat och ideell sektor jobba tillsammans.

Hur kan du som arbetsgivare tänka för att hitta dold kompetens? Ta första steget redan idag för att överbrygga glappet – tillsammans gör vi skillnad och matchar rätt person med rätt plats.

Se filmen och få konkreta tips.

Har du frågor om hur vi arbetar med Hedemoramodellen för arbete kontakta:


Maria Högkvist, Mångfaldsstrateg

maria.hogkvist@hedemora.se

eller Lars Nilsson, Rektor Vuxenutbildningen

lars.nilsson@hedemora.se


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-08-26