Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Ansökan om plats i förskola

Innan du ansöker om en plats i förskolan kan du läsa om våra olika enheter under fliken förskolor. Du kommer i e-tjänsten att få ange från när du vill ha plats och vid vilken förskola i första, andra och tredje hand du vill att ditt barn ska gå.

För att använda e-tjänsten krävs det att du har ett bank-ID för att kunna logga in. Saknar du svenskt personnummer eller bank-ID kontaktar du kommunen så hjälper vi dig med att ansöka på en blankett istället.

När du har ansökt om plats i förskolan får du svar i e-tjänsten om erbjuden plats som du där accepterar eller tackar nej till.

Det är samma ansökningsförfarande för kommunala och fristående förskolor med undantag av förskolan Snödroppen i Dormsjö. Önskar du att ditt barn ska gå på Snödroppen kontaktar du dem direkt utifrån informationen på deras hemsida.

För att komma till e-tjänsten klickar du här

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-11-28