Kontakt

Kontakta Hedemora kommun

Teknisk  chef avd Lokal och mark
Niklas Arfs
niklas.arfs@hedemora.se
0225-347 63

 

Planeringssekreterare
Per-Olof Herou                                                
0225-341 86

per-olof.herou@hedemora.seDela sidan på sociala medier

Tillgänglighet

 gen.img.jpg

Här samlar vi information om tillgängligheten till våra lokaler och verksamheterna som bedrivs där. Vi informerar även om tillgänglighet till vår information.

  • Information
  • Förskolor
  • Skolor
  • Fritid
  • Förvaltningar och bolag
  • Omsorg


En mer tillgänglig kommun

Tillgänglighet handlar om att du ska kunna ta dig dit du vill och kunna besöka olika miljöer. Men är miljön dåligt utformad kan det bli ett problem för personer med någon form av funktionsnedsättning. Det kan även komma tillfälliga perioder i livet då du kan behöva använda dig av kryckor, rullstol eller andra hjälpmedel. Även användningen av en barnvagn underlättas av en bra tillgänglighet i vardagen. Därför gynnar en förbättrad tillgänglighet alla människor.

Tillgänglighetsfrågor handlar helt enkelt om den demokratiska rätten att kunna röra sig fritt och kunna verka i samhället, även med funktionsnedsättningar av olika slag.


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-11-07