Kontakt

Socialtjänsten

Telefonnummer: 0225-340 56 

Behöver du komma i kontakt med din handläggare har de telefontid:
Måndag - Fredag 11:00-12:00

Receptionens öppettider:
Måndag - Fredag 10:00-12:00, 13:00-15:00

Ehetschef
vakant

FAX 0225-340 57
Besök: Hökargatan 8
Postadress: Box 201, 776 28 Hedemora
E-post:
omsorgsforvaltningen-kontoret@hedemora.se

Dela sidan på sociala medier

Tallåkern Stödboende

Tallåkern är en praktisk och social insats för människor med beroendeproblematik som syftar till att underlätta och stödja den enskilde att hantera sin vardag under den tid som denne deltar i behandling via Hedemora kommuns öppenvård Stinsen.

Tallåkerns boendestödjare skall genom ett pedagogiskt förhållningssätt och samsyn runt varje individ vägleda och stödja den enskilde mot självständighet. Att varje individ på egen hand kunna klara av att delta i behandling och ta eget ansvar för sin behandling, för sina vardagsaktiviteter och sociala aktiviteter.

Boendestödjarna blir vägledande genom att praktiskt visa hur man tar sig an olika vardagsaktiviteter och möjligheter. De blir den förebild som stödjer och som banar väg för att den enskilde skall delta i sina planerade aktiviteter utifrån sina egna förutsättningar och därigenom öka sin självständighet och hitta sin väg mot ett drog- och beroendefritt liv.

En förutsättning för en placering på Tallåkern är att den enskilde ska vara drog- och alkoholfri.

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-05-06