Kontakt

Kommunikationschef

Tf Ulf Sinner
0225-341 51
ulf.sinner@hedemora.se

kommun@hedemora.se


Dela sidan på sociala medier

Synpunkter och förslag

Här kan du lämna synpunkter, förslag eller klagomål via webbformuläret nedan eller blanketten Synpunkter förslag och klagomålportot är betalt.

Om du fyller i dina personuppgifter för att vi ska kunna svara på en fråga från dig behöver du lämna personuppgifter i form av till exempel namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Den information du uppger används för att kunna skicka svar till dig.
Om du vill vara anonym behöver du inte lämna några personuppgifter

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Inkomna synpunkter tas emot av en registrator som ser till att frågan kommer till berörd enhet i kommunen. Synpunkterna diarieförs och behandlas som inkommen allmän handling, dvs att de är offentliga för allmäheten. 

Om du har förslag till en förbättring eller liknande kan du lämna medborgarförslag. Dessa lämnas till kommunfullmäktige som beslutar om hur förslaget ska hanteras.

Tack för att du hjälper oss att utvecklas och bli bättre!


Mina synpunkter

  

 

Namn:

 

Adress:

 

Telefon:

 

E-post:

 

 Sida uppdaterad 2018-10-08