Du är här: »
Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Sportlov

Föreningsinformation

Sportlovet 2019 är vecka 9 lördag den 22/2 – söndag den 3/3

Det är hög tid att börja planera för 2019 års vintersportlov och det är tillsammans med er föreningar som vi kan göra ett bra och brett utbud för kommunens barn och ungdomar.

Vi vill gärna att ni i er förening tar upp detta som en punkt på nästa möte för att se vad just ni kan göra för kommunens unga. Om ni ordnar aktiviteter i våra egna hallar så är det naturligtvis ingen kostnad för er förening om ni har aktiviteter dagtid.

Aktiviteter

Förslag på aktiviteter kan vara: Turneringar, tävlingar, lekar, filmvisningar, utflykter, discon, skidskolor, med andra ord aktiviteter och verksamheter dit alla hälsas välkomna utan att man behöver ha en föreningstillhörighet. Även om er förening inte har något att bidra med kanske ni har idéer och tankar om olika typer av arrangemang hör i så fall av er till mig så kanske jag kan rekommendera det till andra.

Bidrag som kommer att utgå är motsvarande aktivitetsstöd d v s 6 kr för barn mellan 4 - 20 år med max 25 personer i varje grupp. Därutöver kan varje bidragsberättigad ungdomsförening ansöka om statligt aktivitetsstöd.

Bidrag kan även sökas för vissa extra utlägg, dessa kommer dock att prövas och godkännas i varje enskilt fall. Dessa bidrag kan endast sökas före sportlovet. Ange därför beräknad materialkostnad i programförslaget.

Om ni har foton eller annat som ni vill ha med i programmet skicka även dessa till mig så kanske vi kan göra ett än mer lockade program.

Skicka in senast 8/2

Frågor

Har ni några frågor eller andra funderingar är ni välkomna att höra av er

Kontakt
Jan Olsson, ungdomskonsulent
Tel: 0225 - 34 120 
E-post: jan.olsson@hedemora.se                    

Postadress:
Hedemora kommun
Jan Olsson
Bildningskontoret, Fritidsenheten
                                                                                       

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2019-01-23