Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Älvstädningen längs Dalälven

Partly rusted metal garbage can or drum leaning on branch on gravel path near river.

Under tre helger i augusti och september kommer vi på Städa Sverige att återigen städa i era kommuner utmed Klarälven, Dalälven, Gulspångälven och Ljusnan tillsammans med Fortum och olika lokala idrottsföreningar. Vi har nu gjort ett nytt utbildningsmaterial i form av en webbserie i fyra delar tillsammans med Björn Ferry och vår miljökämpe Maja. Vi skickar nu ut de första två avsnitten, som både är underhållande och lärorikt, och följer upp de kommande två torsdagarna med de två sista avsnitten. 

Älvstädningen är ett samarbete med Fortum sedan 2012 som involverar över 2000 ungdomar och ett 70-tal föreningar som tillsammans städar upp längs med Klarälven, Dalälven, Ljusnan och Gullspångsälven. Kommande avsnitt har alla ett eget tema och är en del av det utbildningspaket som samtliga älvstädare tillgodogör sig inför sin städdag. Fler avsnitt släpps löpande under juni i våra kanaler.

 

Avsnitt 1: https://youtu.be/G6sIK-JzXFk

Avsnitt 2: https://youtu.be/ejeJMFIyX1c

 

http://www.stadasverige.se/

 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-06-11