Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Beviljade stöd till föreningar

Collage_skordefest_skidor_bruketsdag.jpg

Brukets Dag i Långshyttan, Skördefest i Södra Dalarna och IFK Hedemora skidor har beviljats stöd till sina verksamheter av Kommunstyrelsens strategiutskott.

Föreningen Brukets Dag i Långshyttan beviljades ett evenemangsbidrag på 20 000 kronor för att kunna genomföra sitt evenemang den 2 juni 2018.

Skördefest i Södra Dalarna beviljades ett bidrag på 25 000 kronor till sitt evenemang den 7-9 september 2018. Deras ansökan om bidrag var ett på högre belopp men reglerna för evenemangsbidrag har ett maxbelopp. Föreningen beviljades maxbeloppet.

IFK Hedemora skidor beviljades ett bidrag på 62 000 kronor för snötillverkning och belysning från Hedemora kommun. Brunnsjöberget och dess skidspår är viktiga för folkhälsan i Hedemora kommun och har en stor samhällsnytta. Kostnaden för att ha en konstnöanläggning och belysning är stora för verksamheten och därför har den sökt ekonomiskt stöd. Hedemora kommun bekostar el för tillverkning av snö och till belysningen. 

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-04-11