Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Försenad bekräftelse för feriejobb

Young contractor in office. Business and construction

Det har tyvärr blivit lite försenat med behandlingen av ansökningarna för feriejobb. Det har gått ut en första omgång med bekräftelser om jobb till några av er  som sökt. Däremot har inte alla fått besked än trots att datumet är passerat. Det har under tiden tillkommit fler arbetsplatser som kan ta emot feriejobbare och därför har det dragit ut på tiden. De nya platserna håller just nu på att fördelas och bekräftelser skickas de närmsta dagarna.

Hoppas att ni har överseende med att det blivit försenat men det kommer i slutändan göra att fler får möjligheten till feriejobb i sommar.  

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-05-15