Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Hedemora kommun byter telefonilösning

Closeup image of a female hand holding smartphone

I dag tisdag den 12 juni kl. 08:00 går Hedemora kommun över i en ny telefonilösning. Under dagen kan det därför bli störningar i telefonin. Med den här informationen vill vi förbereda dig som vet att du ska ha kontakt med kommunen.

Hedemora kommun byter operatör från Telia till Telenor. Det kan innebära att du som väntar på ett samtal från kommunen, eller själv ska ringa in till oss, kanske inte får kontakt direkt. Målet är att allt ska fungera som vanligt.

Har du svårt att komma fram på ett telefonnummer till någon av kommunens verksamheter kan du prova att ringa till Hedemora kommuns växel på tel. 0225-34000

Det går även bra att kontakta oss via e-post: kommun@hedemora.se

Vi ber om ursäkt för eventuella problem det här kan medföra och ber er ha överseende med detta.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-06-12