Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Utmärkelse - Hedemorablomman

Veronica_Erikssson2.jpg

Månadens blomma överlämnades till Veronica Eriksson vid kommunfullmäktiges sammanträde den 12 december 2017

Stort grattis önskar Hedemora kommun.

Månadens blomma går till Veronica Eriksson med följande motivering

”Veronica, ägare till Cederlings Guldsmedsaffär, som tidigare var guldsmed har nu blivit Guldsmedsmästare. Hon mottog utmärkelsen i november 2017 i Blå Hallen i Stockholm och var en av åtta stycken i Sverige som blev mästare i år.

Veronica är ett föredöme och visar att hårt arbete lönar sig. Hedemora kommun är stolt över Veronicas skicklighet.”

Information om Hedemorablomman

För att uppmärksamma personer i Hedemora som gjort något extra för kommunen kommer ”Hedemorablomman” att delas ut på kommunfullmäktiges sammanträden.

 

Nominering

Den som ska uppmärksammas ska nyligen ha gjort en god insats för samhället och/eller varit en god ambassadör för kommunen, gärna inom områdena folkhälsa, jämställdhet, integration eller miljö. Barn, ungdomar och vuxna kan nomineras.

Nominering får inte ske av en person som är anställd av Hedemora kommun och som inom sitt arbetsområde utför en god insats för samhället och/eller är en god ambassadör för kommunen.

 

För att nominera skickar du:

Namn, telefonnummer på den du vill nominera, samt några rader om varför du tycker att just den personen förtjänar utmärkelsen.

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer.

Skicka din nominering till Hedemora kommun, Box 201, 776 28 Hedemora, kommun@hedemora.se, eller lämna i brevlådan som finns i kommunens reception.

Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2017-12-13