Kontakt

Dela sidan på sociala medier

Nu öppnar Vår paviljong. Välkommen på invigning!

Var_paviljong_gron.jpg

Den 6 juni invigs Vår paviljong, Hedemoras nya arena för medborgardialog. Det är en träpaviljong som har byggts av elever på Bygg- och anläggningsprogrammet, Martin Koch-gymnasiet på uppdrag av Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. Paviljongen ska bli en ny temporär arena för medborgardialog. I paviljongen kommer Hedemorabor kunna framföra sina åsikter och ställa frågor, gällande kommunens planer, pågående projekt och framtida utveckling som rör samhällsplanering.

Tillsammans skapar vi Hedemoras framtid.

Paviljongen är alltid öppen från kortsidorna, men vid vissa tillfällen kommer dörrarna på långsidorna att stå öppna. Då finns personal från Hedemora kommun och Miljö- och samhällsbyggnad på plats för att svara på frågor samt ta emot förslag och idéer från medborgare.

Dialogen pågår kl 10.00 – 17.00, invigningen sker kl 10.30 då
kommunalrådet Kristina Lundgren klipper bandet.

Datum: 6 juni 10.00-17.00
Plats: Henemoren längs Strandgatan, Gussarvsgatan 3 (vid Erikshjälpen)

Var med och invig Vår paviljong! Tillsammans skapar vi Hedemoras framtid.

Välkommen!


Saknar Du någon information?
Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2018-05-31