Renovering av Gussarvsgatan

Skylt, varning för vägarbete

Uppdatering

Tisdag 5 juli är Gussarvsgatan avstängd hela dagen.

Måndag och tisdag 11 och 12 juli ska gammal asfalt fräsas bort. Det kommer att göras nattetid. Trafiken regleras under den tiden med trafikvakt.

Behov av underhåll

Under sommaren ska vi utföra vägarbeten längs Gussarvsgatan. Vi hoppas på överseende med de störningar som det för med sig.

Gussarvsgatan är i ett stort behov av underhållsarbeten. Bland annat behöver vägen ny asfalt och gångpassager vid rondellen Gussarvsgatan-Calleholmsgatan ska ersättas med övergångsställen.

Arbetet sker i flera steg 

Tisdag 7 juni startar vi arbetet med renovering av Gussarvsgatan. Hela arbetet med renoveringen beräknas vara klart i slutet av augusti, med planerat uppehåll under midsommarveckan och vecka 28-31. 

Arbetets område är hela Gussarvsgatan från riksväg 70 fram till rondellen på Åsgatan.

Vi leder om trafiken och boende påverkas

Arbetena kommer att innebära en hel del störningar för trafiken då vi leder om trafikflödet på närliggande gator.

Du som bor längs Gussarvsgatan kommer också påverkas av arbetet under arbetsperioden. Vissa arbeten behöver även utföras efter normal arbetstid.  

- Alla som jobbar med detta projekt hoppas på allmänhetens förståelse och överseende med kommande störningar. Vi önskar även att alla slags trafikanter respekterar skyltar, avspärrningar och visar hänsyn till de som arbetar i vägområdet. Och om det är möjligt så välj andra vägar, säger Per-Arne Jans, gatutekniker på Hedemora kommun.  

 

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2022-07-01

Startsida