Vi firar Valborg säkert

En man och en kvinna som stitter vid en eld i kvällsmörkret. De har en picknikkorg med sig och i bakgrunden finns en sjö.

Snart är Valborg här och vi välkomnar våren! En tradition som många ser fram mot och gärna firar med majbrasa, grillning, vänner och festande.

Likt mycket annat kommer det att bli ett annorlunda firande i år.

  • Det blir inga stora brasor
  • Det blir inga stora fester
  • Det blir inga stora folksamlingar

Vi måste anpassa oss efter de rådande omständigheterna, följa de rekommendationer som finns. Och bidra till att Valborg kommer att firas på ett säkert sätt. Det gör vi tillsammans, för att minska den fortsatt ökande smittspridningen av covid-19 i Hedemora.  Det är fortfarande ett väldigt allvarligt läge.

Kom ihåg att det är förbjudet med allmänna sammankomster med fler än 8 personer.

Ta hand om er och fira en säker Valborg!

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-04-29

Startsida