Fortsätt till huvudinnehållet

Kommunledningen besökte Vasahallen

Igår besökte kommundirektör Angela Faleij, kommunstyrelsens ordförande Lennart Mångs och stabschef Lisen Evaldsson Vasahallen. Syftet var dels att få inblick i verksamheten, men också att diskutera lösningar för Vasahallen både på kort och lång sikt.

Lisen Evaldsson, Michael Gustavsson, Lennart Mångs, Angela Faleij
Lisen Evaldsson, Michael Gustavsson, Lennart Mångs, Angela Faleij

– Det är otroligt värdefullt att se verksamheten, träffa personalen och föra konstruktiva dialoger med dem, säger Angela som vill passa på att rikta ett stort tack till enhetschef Michael Gustavsson som bjudit in till dialog. Han, i sin tur, uppskattade besöket.

– Jag bjöd in Lennart och Angela för jag tänkte att det kunde vara nyttigt och intressant för dem att se vår verksamhet. Inte minst eftersom Vasahallen varit lite av en ”het potatis” nu på slutet. Både jag och personalen är glada att de kunde komma med så kort varsel, säger Michael Gustavsson.

Lennart Mångs tyckte att besöket var värdefullt.

– Det är både trevligt och viktigt för mig som kommunstyrelsens ordförande att träffa och höra om den verksamhet som bedrivs i vår kommun. Vi hade trevliga och ärliga diskussioner om nutid och framtid som innehöll både utmaningar och möjligheter. Vi fick även en rundvisning i lokalerna vilket är bra, säger Lennart.

Blev du hjälpt av informationen på sidan?
Dela denna sidan
Senast uppdaterad: 2023-12-14