Välkommen till Hedemora Vuxenutbildning!

Hos oss kan du läsa på SFI (svenska för invandrare). Vi erbjuder också utbildning på grundskole- och gymnasienivå samt yrkesutbildningar.

  • Vissa kurser finns schemalagda på plats andra finns på distans.
  • Du kan läsa enstaka kurser eller en hel utbildning.
  • Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig med att upprätta en individuell studieplan utifrån dina behov.


vuxenutbildning-header.jpg

Vem kan söka?

Vuxna är behöriga att delta i komvux på gymnasial nivå från och med den 1 juli det år de fyller 20 år. Du måste också uppfylla vissa kriterier för att ha rätt att söka.

Läs mer

Aktuellt
Målare utbildning hos Hedemora kommun med start 25 januari.
klicka på denna Länk för mer information.

vuxenutbildning-image-1.jpg

Vuxenutbildning

Hedemora kommun följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Risken för smitta i samhället är nu så hög att ansvariga myndigheter gör bedömningen att följande åtgärder kan ha effekt. Det är allas ansvar att agera så att risken för smittspridning begränsas. Stanna hemma om du inte är frisk, även vid milda symtom.

Mer information om coronaviruset hittar du här. 

Lär dig i din egen takt!

Lärvux är en skolform för dig som fyllt 20 år och som tidigare gått särskolan, gymnasiesärskolan eller dig som i vuxen ålder fått en hjärnskada. Läs mer om Lärvux

  

  

  

  

Information om hur Hedemora kommun behandlar dina personuppgifter och hur du tar tillvara på dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection) finns på Hedemora kommuns hemsida www.hedemora.se under Dataskydd. Du kan också kontakta kommunens kundtjänst tel. 0225-34 000.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem.
Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling annars kan vi tyvärr inte svara. 
Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Ditt namn:
  

Din e-postadress:
   

Din synpunkt:
  

 

Sida uppdaterad 2021-10-13
Skriv ut